Centrum Leefstijl en Zorg

Obesitas

Het Centrum Leefstijl en Zorg is een kennis- en ontmoetingscentrum dat veel ervaring heeft op het gebied van overgewicht & obesitas en de daaraan gerelateerde gezondheidsklachten.

Multidisciplinaire Behandelprogramma Obesitas

In dit programma staan de multidisciplinaire en integratieve aanpak van Obesitas centraal. Het multidisciplinaire team bestaat uit een internist, obesitas verpleegkundige, psycholoog, diëtist, fysiotherapeut en leefstijlcoach. Het CLeZ werkt met een persoonlijke interventieplan dat regelmatig wordt geëvalueerd in het multidisciplinair overleg (MDO). De internist is eindverantwoordelijk.

Multidisciplinair Leefstijlprogramma Overgewicht

Uniek aan dit concept is de integratieve en gedragsmatige aanpak van overgewicht op basis van de 3 thema`s: Eet gezond, Beweeg voldoende en Voel je fit. Het programma wordt ondersteund met een gezondheidsapp. Het team bestaat uit diëtist, gewichtsconsulent, fysiotherapeut, leefstijlcoach en mental coach.

Wilt u meer informatie of wenst u een verwijsformulier te ontvangen dan kunt een mail sturen naar info@clez.nl of bellen (0592) 311161 op de woensdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Adres Centrum Leefstijl en Zorg: Bremstraat 21 Assen.

Aanvullende informatie of  www.clez.nl