[vc_row][vc_column width=”1/1″][text_output]Het overkomt iedereen die diabetes heeft wel eens. Uw bloedsuiker is te hoog of te laag. De klachten zijn vervelend en u voelt zich niet lekker. Vaak gebeurt het op momenten dat het niet uitkomt of als u het niet verwacht. Af en toe een te hoge (hyper) of te lage (hypo) bloedsuiker is niet erg. Het is wel belangrijk dat u weet hoe u een hypo of hyper kunt herkennen, bestrijden en voorkomen.

Invloed
De veilige waarde voor uw bloedsuiker is tussen de 4 en 10 mmol/l. Om dat te bereiken past u uw voeding aan en gebruikt u insuline of tabletten. Maar er is meer dat invloed heeft op uw bloedsuiker. Eigenlijk alles. Van boodschappen doen tot een wijntje drinken en van verhuizen tot een vliegreis maken.
Door regelmatig controleren komt u erachter hoe groot die invloed is. Maar het gaat wel eens mis.

[button class=”wza-btn” href=”http://internegeneeskunde-mdlwza.nl/new/ziekten/diabetes/hypo-of-hyper/hypo/” title=””]Hypo[/button]  [button class=”wza-btn” href=”http://internegeneeskunde-mdlwza.nl/new/ziekten/diabetes/hypo-of-hyper/hyper/” title=””]Hyper[/button][/text_output][/vc_column][/vc_row]